FANDOM


Dobrodošli na wiki namenjen akvaristici i akvarističarima! Svrha ovog wiki-ja je stvaranje jedinstvene baze podataka o akvarijumskim ribicama i biljkama (kako slatkovodnim tako i morskim), o njihovim osobinama, karakteristikama, tipičnim bolestima, kao i lekovima za njih. Pošto postoji mnogo mesta gde je moguće naći samo neke od informacija pa se nadam da će ovo mesto postati velika baza relevantnih informacija o gore pomenutim temama za sve akvarističare i ljubitelje akvaristike. Takođe se nadam da će se ovde uspeti da poveća broj slika akvarijumskih ribica, kao i slike razvoja riblje mlađi u akvarijumu. Ako bilo ko želi da podeli neku svoju priču za koju smatra da bi bila korisna i zanimljiva drugim akvarističarima može da napiše blog o tome. To je sve zasad, puno sreće u dodavanju novih sadržaja i dopuni postojećih da bi bili još bolji i relevantniji!

Posetite i našu facebook stranicu i tamo ostavite pitanje komentar u vezi akvaristike! Ako imate neke ribice ili biljke za razmenu i to možete postaviti na našu facebook stranicu ili ovde na svoj blog!

https://www.facebook.com/akvaristikawiki/

Neobican akvarijum

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki